Abonament Netflix 2021: Preţurile în România

Pe Netflix poţi să urmăreşti filme şi seriale la orice oră doreşti, fără să depinzi de programul TV al unei televiziuni clasice. Află din acest articol cât costă să îţi faci abonament pentru acest serviciu de streaming.

Te-ai săturat de reclamele de la televizor, care întrerup filmul exact când e mai interesant? Sau pierzi mereu episoade din serialul preferat, pentru că nu poți fi acasă la ora difuzării? Scapi de aceste două probleme dacă îți faci abonament la Netflix. Acesta este un serviciu de streaming unde poți vedea filme, seriale, documentare, emisiuni etc. – la orice oră dorești și fără reclame.

Netflix le oferă clienţilor posibilitatea de a alege între trei tipuri de abonament: Basic, Standard şi Premium. Indiferent de varianta aleasă, pentru fiecare cont de abonat poţi să înregistrezi până la cinci profiluri diferite. Asta înseamnă că, folosind acelaşi abonament şi aceeaşi parolă, maxim cinci persoane pot avea fiecare câte un profil separat, cu o listă proprie de seriale şi filme urmărite.

De asemenea, indiferent de abonamentul ales, poţi viziona conţinuturile Netflix pe televizor, computer, tabletă sau pe telefonul mobil.

Diferenţa dintre cele trei tipuri de abonament este una de preţ, dar mai există şi alte elemente care diferă:

  • abonament Basic: se poate folosi un singur aparat odată, iar imaginile sunt transmise în calitate SD (standard definition). Preţ*: 7,99 euro/lună
  • abonament Standard: se poate folosi pe două aparate în acelaşi timp; calitate HD (high definition). Preţ*: 9,99 euro/lună
  • abonament Premium: se pot folosi patru aparate în paralel; calitate HD/UHD 4K (high definition / ultra high definition). Preţ*: 11,99 euro/lună

*Preţurile valabile în luna august 2021.

Netflix - tabel cu tipurile de abonament
Tipuri de abonament Netflix (foto: Netflix – screenshot)

*Notă Netflix: În funcție de zona în care locuiești, este posibil să îți fie solicitată plata unor impozite în plus, peste prețul abonamentului.

Durata abonamentului nu este prestabilită, ceea ce înseamnă că poţi renunţa oricând la abonament. De asemenea, ai posibilitatea să schimbi oricând planul tarifar şi să treci la un abonament mai ieftin sau mai scump.

Nu rata articolele noastre!

Ți-a plăcut acest articol și nu vrei să ratezi informațiile interesante pe care le publicăm? Abonează-te pentru a primi prin e-mail articolele noi:

error: Conţinut protejat!