Abonament Netflix gratis: Aşa te uiţi o luna fără să plăteşti

Filme şi seriale online, fără să plăteşti şi în mod complet legal! Iată cum poţi testa serviciul Netflix în mod gratuit, folosind abonamentul de probă.

Informaţie actualizată: Netflix a dezactivat această opţiune. Serviciul se mai poate folosi gratis numai atunci când au loc campanii promoţionale.

Multe persoane au auzit de serviciul de streaming Netflix şi ar vrea să îl folosească – dar nu ştiu dacă merită să plătească pentru abonamentul lunar. Dacă şi tu te numeri printre aceste persoane, avem o veste bună: ai posibilitatea să testezi serviciul gratuit, timp de 30 de zile. În această perioadă, ai acces la toate opţiunile şi conţinuturile pe care le văd şi clienţii care plătesc. Astfel, poţi decide dacă doreşti să treci la abonamentul cu plată sau nu.

30 de zile acces gratuit la Netflix: Cum foloseşti abonamentul de probă

În videoclipul de mai jos, îţi arătăm pas cu pas cum te înscrii pentru perioada de testare. Ce îţi trebuie pentru a te înregistra:

  • o adresă de e-mail pe care nu ai mai folosit-o pe Netflix
  • o modalitate de plată pe care nu ai mai folosit-o pe Netflix (dar banii se trag din cont doar dacă decizi să foloseşti abonamentul şi după perioada de probă)

Important de ştiut, dacă nu vrei să foloseşti abonamentul cu plată

Abonamentul de probă este valabil doar 30 de zile. Dacă serviciul nu te-a convins şi nu doreşti să îl foloseşti în continuare, trebuie să anulezi abonamentul. Altfel, după cele 30 de zile, treci automat la abonamentul cu plată.

Abonamentul gratis îl poţi anula oricând în timpul perioadei de probă. Cu trei zile înainte de încetarea acestei perioade, Netflix îţi va reaminti că cele 30 de zile se încheie. Dacă decizi deja mai devreme să anulezi abonamentul (de exemplu după 10 zile de testare), tot mai ai acces la Netflix. Vei putea folosi serviciul în continuare, până trec cele 30 de zile de la înregistrare.

Abonament Netflix: Preţurile în România

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi prin e-mail şi alte informaţii interesante pe care le vom publica:

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonează-te” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

6 comentarii la „Abonament Netflix gratis: Aşa te uiţi o luna fără să plăteşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conţinut protejat!