Instagram: Cum îţi dezactivezi contul (pe timp limitat)

Vrei să iei o pauză de la Instagram, dar nu vrei să îţi ştergi complet contul? Iată cum dezactivezi contul, fără să îţi pierzi urmăritorii.

Să aduni mulţi urmăritori pe Instagram durează luni sau chiar ani. Mai ales dacă ai un cont mai mare, cu mulţi fani şi multe postări, e păcat să îl ştergi complet şi definitiv atunci când nu mai ai chef să foloseşti aplicaţia. O alternativă bună ar fi să dezactivezi contul pentru o anumită perioadă de timp. Iar, când eşti din nou pregătit(ă) să revii pe reţeaua de socializare, îţi reactivezi contul (eventual schimbând şi numele).

În acest articol, îţi spunem cum dezactivezi temporar contul de Instagram. Dacă vrei să îl ştergi de tot, citeşte articolul Instagram: Cum îţi ştergi definitiv contul.

Dezactivarea contului de Instagram

Pentru a dezactiva contul, trebuie să foloseşti un browser pe calculator sau pe telefonul mobil (Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Opera etc.). Dezactivarea nu se poate face folosind direct aplicaţia mobilă. Urmează aceşti paşi:

  • Deschide Instagram în browser şi autentifică-te.
  • Deschide pagina cu profilul tău şi apasă pe butonul „Editează profilul” („Edit profile”).
  • Mergi mai jos pe pagina care s-a deschis (vezi foto). În colţul din dreapta, jos, vei găsi opţiunea „Dezactivează temporar contul meu” (“Temporarily disable my account”).
  • Apasă acolo. Pe pagina care se deschide, Instagram te întreabă de ce vrei să dezactivezi contul. Alege un răspuns din meniu.
  • După ce ai ales un răspuns, devin vizibile două noi opţiuni: o căsuţă unde va trebui să introduci parola şi butonul pentru dezactivarea contului.
  • Introdu parola contului.
  • Apasă pe „Dezactivează temporar contul meu” (“Temporarily disable my account”).
Dezactivarea contului de Instagram
Dezactivarea contului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conţinut protejat!