Netflix: Cele mai bune filme de Crăciun

De Crăciun, cel mai frumos e să petreci timp cu familia. Iată cele mai bune filme de Crăciun de pe Netflix, pe care le poți viziona alături de cei dragi.

Pe Netflix, găsești o mulțime de filme de Crăciun, dar – din păcate – nu clasice îndrăgite precum Singur acasă, Poveste trasnită de Crăciun sau Miracolul de pe strada 34. Chiar și așa, oferta este interesantă, iar următoarele titluri ți le recomandăm.

Filme de Crăciun pe Netflix
Filme de Crăciun pe Netflix

Klaus (2019)

Klaus este primul film de animație original Netflix și prezintă o poveste alternativă a lui Moș Crăciun.

Jesper studiază pentru a deveni poștaș, dar este cel mai slab student de la Academie. Primește repartizare pe o insulă înghețată, aflată după Cercul Polar, unde localnicii nu comunică prea mult nici verbal, nici prin scrisori. Acolo îl întâlnește pe Klaus, un tâmplar misterios care trăiește singur într-o cabană plină cu jucării.

O comedie regizată de Sergio Pablos (co-creator al filmului Sunt un ticălos / Despicable Me).

Pur și simplu dragoste / Love… Actually (2003)

Acest film este format din zece episoade care se întrepătrund și care arată că iubirea există pretutindeni. Sunt prezentate mai multe povești de dragoste, care se petrec toate în perioada dinaintea Crăciunului. Printre altele, vedem cum premierul Marii Britanii se îndrăgostește de o angajată, doi actori porno au probleme cu timiditatea, iar o mireasă își dă seama că taman cavalerul de onoare este îndrăgostit de ea.

O comedie romantică devenită un clasic de Crăciun, cu o distribuție de excepție: Hugh Grant, Keira Knightlez, Liam Neeson, Colin Firth, Emma Thompson, Billy Bob Thornton, Alan Rickman și Claudia Schiffer sunt câțiva dintre actorii din rolurile principale.

Crăciunul Angelei / Angela’s Christmas (2017)

Un scurtmetraj animat care a fost nominalizat la Premiile Emmy și care prezintă o poveste emoționantă. Tot ceea ce își dorește micuța Angela este ca toată lumea să fie fericită și iubită de Crăciun. Pentru asta, e pregătită să facă orice – chiar și să fure din biserică.

Cronicile Crăciunului / The Christmas Chronicles (2019)

În acest film, Kurt Russell joacă rolul lui Moș Crăciun.

Claire este văduvă și își crește singură copiii, pe Teddy și Kate. În ajunul Crăciunului, Claire trebuie să lucreze și e nevoită să îi lase pe copii singuri acasă. Urmărind o înregistrare video mai veche, Kate vede o mână ieșind din șemineu și este sigură că l-a văzut pe Moș Crăciun. Așa că îl convinge pe fratele ei să îl aștepte și să îl filmeze pe Moșul.

Expresul polar / Polar Express (2004)

Un film de animație regizat de Robert Zemeckis și avându-l în rolul principal pe Tom Hanks.

Expresul polar prezintă povestea unui băiat care, în Ajunul Crăciunului, vede în fața ferestrei sale un tren care merge spre Polul Nord. Băiatul este invitat de conductor să urce în tren și pleacă, împreună cu alți copii, să îl viziteze pe Moș Crăciun.

Trilogia Un prinț de Crăciun / A Christmas Prince (2017, 2018, 2019)

Recunoaștem: primul film din această serie ne-a atras atenția în special fiindcă a fost filmat la castelul Peleș și prezintă peisaje de iarnă superbe! Dar și povestea e simpatică, ceea ce ne-a făcut să vizionăm și celălalte două filme și să ți le recomandăm (Un prinț de Crăciun: Nunta regală și Un prinț de Crăciun: Bebelușul regal).

De Crăciun nu stăm acasă! / Four Christmases (2008)

Această comedie romantică are o distribuție de excepție: Vince Vaughn, Reese Witherspoon, Sissy Spacek, Mary Steenburgen, Robert Duvall, Jon Voight și Jon Favreau.

Brad și Kate sunt un cuplu puțin altfel: provenind amândoi din familii disfuncționale, nu își doresc să se căsătorească și nici să aibă copii. Iar Crăciunul nu vor să îl petreacă în familie: pleacă în concediu și mint că merg acolo pentru a se dedica unor acte de caritate. Într-un an, însă, planul lor este dat peste cap: aeroportul se închide și un post de știri îi arată la televizor. Întrucât familia știe că li s-a anulat zborul, Kate și Brad sunt obligați să petreacă sărbătorile cu neamurile.

Un iubit de sezon / Home for Christmas (2019) – serial

Chiar dacă, în acest articol, am prezentat în special filme de Crăciun, nu putem să nu menționăm și acest serial! Un iubit de sezon este o comedie care multora ne va aduce aminte de propriile mese în familie.

Johanna are 30 de ani și nu este căsătorită, nici măcar nu are un iubit. Când la masa de Crăciun familia începe să o întrebe despre viața ei amoroasă, minte că are un iubit. Iar acum nu îi rămâne decât să găsească în cel mult 24 de ore un bărbat pe care să îl prezinte ca fiind alesul inimii sale.

Trei zile de Crăciun / Dias de Navidad (2019) – mini-serie

Dacă te-ai săturat de filme vesele de Crăciun sau de comedii romantice, Netflix are pentru tine o mini-serie thriller. Trei zile de Crăciun vorbește despre cât de importantă este familia – dar și despre secretele pe care o familie le poate ascunde.

Esther, Adela și Maria cresc, alături de familia lor, într-o casă izolată de lume. Viața lor este complet dată peste cap de Crăciun, atunci când apar un fugar și fiica acestuia. Fugarul le convinge pe cele trei surori să o ascundă pe fiica sa de poliție, iar el dispare în pădure.

La fix! De sărbători / Nailed It! Holiday! (2018) – reality show

Persoanelor care îndrăgesc competițiile și/sau emisiunile culinare, le recomandăm ediția specială de sărbători a reality show-ului La fix!

Nou pe Netflix în decembrie 2019: Filme şi seriale noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conţinut protejat!