Nou pe Netflix în decembrie 2019: Filme şi seriale noi

Pe Netflix România, apar în fiecare lună filme şi seriale noi. Şi în decembrie 2019 te aşteaptă noutăţi, printre altele serialul „The Witcher”.

Netflix adaugă în fiecare lună conţinuturi noi: multe producţii originale Netflix sau care pot fi vizionate în România doar folosind acest serviciu de streaming, dar şi alte filme, seriale, documentare şi show-uri noi.

Îţi prezentăm, mai întâi, lista titlurilor care pot fi vizionate exclusiv pe Netflix. Mai jos în articol găseşti şi alte seriale şi filme, care nu sunt produse de Netflix, dar vor fi disponibile din decembrie pe această platformă.

Nou pe Netflix în decembrie 2019
Nou pe Netflix în decembrie 2019

The Witcher – cel mai aşteptat serial din decembrie 2019

Probabil că cel mai aşteptat serial al lunii decembrie este The Witcher, o adaptare a seriei de romane scrise de Andrzej Sapkowski. Aceleaşi romane au apărut şi ca serie de jocuri video, bucurându-se de un mare succes. Cel puţin gamerii aşteaptă nerăbdători serialul, în care Henry Cavill (Superman din Man of Steel şi Justice League) joacă rolul principal.

The Witcher este o poveste extraordinară despre soartă și familie. Geralt din Rivia, un vânător de monștri singuratic, se luptă pentru a-și găsi locul într-o lume în care oamenii se dovedesc uneori a fi mai răi decât fiarele. Dar, când destinul îl împinge să întâlnească o vrăjitoare puternică și o tânără prințesă cu un secret periculos, cei trei trebuie să învețe împreună să navigheze prin din ce în ce mai volatilul continent.

Data lansării: 20 decembrie 2019

Abonament Netflix 2019: Preţurile în România

Numai pe Netflix în decembrie 2019

Următoarele conţinuturi vor fi lansate în luna decembrie şi pot fi vizionate în România numai pe Netflix:

1 decembrie: Sunteți terminați! (Dead Kids) – film

4 decembrie: Un magician printre oameni (Magic for Humans) – serial, sezonul 2

5 decembrie: Războaiele vampirilor (V-Wars) – serial, sezonul 1

După Jurnalele vampirilor (The Vampire Diaries), Ian Somerhalder revine într-un nou rol ca vampir. Dr. Luther Swann (Ian Somerhalder) pătrunde într-o lume de neînchipuit atunci când o boală misterioasă îl transformă pe cel mai bun prieten al lui, Michael Fayne (Adrian Holmes), într-un prădător ucigaș care se hrănește cu alți oameni. Pe măsură ce boala se răspândește și sunt transformați mai mulți oameni, societatea se împarte în tabere opuse, oamenii normali luptând împotriva acestor „vampiri” din ce în ce mai numeroși. Swann pornește într-o cursă contracronometru pentru a înțelege ce se întâmplă, în timp ce Fayne devine puternicul lider al vampirilor.

5 decembrie: Un prinț de Crăciun: Bebelușul regal – film

A treia parte din seria de filme originale Netflix Un prinţ de Crăciun. În Aldovia este vremea Crăciunului și bebelușul regal este pe drum! Amber și Richard sunt gazdele membrilor unei case regale îndepărtate și reînnoiesc un armistițiu străvechi, însă, atunci când neprețuitul tratat de 600 de ani dispare, pacea este pusă în pericol și un blestem din trecut amenință familia!

6 decembrie: Confesiunile unui ucigaş – serial documentar, sezonul 1

La începutul anilor ’80, Henry Lee Lucas a mărturisit că este autorul a sute de crime, ducând astfel la închiderea cazurilor nerezolvate și oferind o concluzie pentru familiile îndurerate. Chiar și în absența unor dovezi concludente, care să facă legătura între locurile crimelor și Lucas, acesta a uluit autoritățile cu abilitatea de a schița portretele victimelor, oferind detaliile brutale ale fiecărui atac. Cu toate acestea, jurnaliștii și avocați au descoperit elemente imposibile în cronologia descrisă de Lucas, iar testele ADN au început să contrazică afirmațiile lui difuzate la nivel internațional. Acest serial documentar (care cuprinde cinci părți) explorează modul în care bărbatul numit la un moment dat cel mai prolific criminal în serie al Americii a fost, de fapt, un personaj complex, prins într-un sistem de justiție defectuos. Regizat de Robert Kenner (Food, Inc.), nominalizat la Oscar, și Taki Oldham.

6 decembrie: Trei zile de Crăciun – serial, sezonul 1

6 decembrie: Prințesa triadei – serial, sezonul 1

După o copilărie petrecută în umbra tatălui ei, membru al Triadei, Angie tânjește după o viață independentă. Sfidând dorințele tatălui ei, ea se angajează la o agenție ca bodyguard sub acoperire pentru o actriță faimoasă și trebuie să facă față lumii necunoscute, pline de strălucire, fast și chiar și de dragoste.

6 decembrie: Poveste despre căsnicie (Marriage Story) – film cu Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Alan Alda şi Ray Liotta

13 decembrie: 6 din umbră – film

Care este cel mai mare avantaj dacă ești mort? Nu este faptul că scapi de șef, de fosta sau fostul sau chiar de cazier. Cel mai mare avantaj dacă ești mort este… libertatea. Libertatea de a lupta împotriva nedreptății și a răului care pândește în lumea noastră, fără ca cineva sau ceva să-ți încetinească acțiunile sau să-ți spună „nu”. „6 din umbră” prezintă un nou tip de erou de acțiune. Șase indivizi din toate colțurile lumii, cei mai buni din domeniile lor, au fost aleși nu numai pentru aptitudinile lor, ci și pentru dorința unică de a-și șterge trecutul și de a schimba viitorul. Echipa este condusă de un lider enigmatic (Ryan Reynolds), a cărui unică misiune în viață este să se asigure că, deși nimeni nu-și va aminti de el sau de coechipierii lui, acțiunile lor vor rămâne cu siguranță în memoria tuturor.

18 decembrie: Sunetul iubirii – serial, sezonul 1

Fiecare are propria coloană sonoră. „Sunetul iubirii” este o dramă muzicală romantică și urmărește poveștile de dragoste care leagă un grup divers de oameni din Los Angelesul zilelor noastre prin intermediul muzicii din mințile și inimile lor.

20 decembrie: Cei doi papi – film inspirat din evenimente reale

Povestea unuia dintre cele mai dramatice transferuri de putere din ultimii 2000 de ani. Nemulțumit de direcția în care se îndreaptă biserica, în anul 2012 cardinalul Bergoglio (jucat de Jonathan Pryce) îi cere Papei Benedict (Anthony Hopkins) permisiunea de a se retrage. Însă, confruntându-se cu un scandal și îndoindu-se de sine însuși, Papa Benedict îl convoacă pe cel mai dur critic și viitor succesor al său la Roma pentru a-i dezvălui un secret care ar putea zdruncina din temelii Biserica Catolică. În spatele zidurilor Vaticanului începe o luptă între tradiție și progres și vinovăție și iertare, în vreme ce acești doi bărbați extrem de diferiți se confruntă cu elemente din trecutul lor pentru a găsi un factor comun și a construi un viitor pentru un miliard de credincioși din întreaga lume.

20 decembrie: The Witcher – serial, sezonul 1

24 decembrie: Pierduți în spațiu (Lost in Space) – serial, sezonul 2

Înaintea familiei Robinson se aștern și mai multe pericole, dar și multe aventuri! Cu nava Jupiter 2 naufragiată pe o misterioasă planetă oceanică, fără iubitul lor Robot, membrii familiei Robinson trebuie să colaboreze, alături de răutăcioasa și manipulatoarea dr. Smith și de mereu încântătorul Don West, pentru a se întoarce pe nava Resolute și pentru a se reîntâlni cu ceilalți coloniști. Curând, însă, ei descoperă că nimic nu este așa cum pare. În timp ce caută cheia pentru a-l găsi pe Robot și pentru a descoperi o cale sigură către Alpha Centauri, ei se confruntă cu o serie de noi și incredibile amenințări și descoperiri neașteptate. Nu se vor da în lături de la nimic pentru siguranța familiei… Până la urmă, supraviețuirea este unul dintre talentele familiei Robinson.

30 decembrie: Viața dezastruoasă a lui Saiki K.: Trezirea – serial anime, sezonul 1

31 decembrie: Tit-Tit! Matei Mașinescu (Go! Go! Cory Carson) – serial de animaţie, sezonul 1

Serial destinat preşcolarilor. Urmărește aventurile mașinuței Cory Carson, care străbate drumurile întortocheate ale copilăriei, în Bumperton Hills.

31 decembrie: Supervecinul (El vecino / The Neighbor) – serial, sezonul 1

Netflix: Cele mai bune filme de Crăciun

Disponibil din decembrie 2019

Pe lângă titlurile pe care le poţi viziona exclusiv pe Netflix, vor fi lansate şi alte conţinuturi:

1 decembrie:

 • 2 pistoale (2 Guns)
 • A fost sau n-a fost? – film românesc regizat de Corneliu Porumboiu ( titlu internațional în engleză: 12:08 East of Bucharest)
 • 44 de pisici (44 Cats)
 • Trăiască regele Julien ( All Hail King Julien) – sezonul 5
 • Trăiască regele Julien: În exil! (All Hail King Julien: Exiled) – sezonul 1
 • Amintiri din epoca de aur partea 1: Tovarăși, frumoasă e viața! – miniserie de scurtmetraje româneşti
 • Amintiri din epoca de aur partea 2: Dragoste în timpul liber – miniserie de scurtmetraje româneşti
 • Crăciunul cu familia Krank (Christmas with the Kranks)
 • Nuntă la distanţă (Destination Wedding)
 • Event Horizon – Destinaţie mortală (Event Horizon)
 • Vânătorii de fantome (Ghostbusters)
 • Gormiti: Legenda revine (Gormiti)
 • Hotel Transilvania (Hotel Transylvania)
 • La nebunie! (Like Crazy)
 • Mile 22: Misiune secretă (Mile 22)
 • Morphle
 • Cimitirul animalelor (Pet Sematary)
 • Robin Hood
 • Raţiune şi simţire (Sense and Sensibility)
 • Sonic X: Chaos & Shadow Sagas
 • Sonic X: Chaos Emerald Saga
 • Sonic X: New World Saga
 • Sonic X: Egg Moon & Emerl & Homebound Saga 
 • SpongeBob: Aventuri pe uscat (SpongeBob Movie: Sponge Out of Water)
 • Lumea de dincolo: Trezirea la viață (Underworld: Awakening)

2 decembrie:

 • Un basm cu Cenușăreasa: Dorință de Crăciun (A Cinderella Story: Christmas Wish)
 • Dean
 • Eastsiders – sezonul 4

5 decembrie:

 • Vânătorul de recompense 2049 (Blade Runner 2049)

9 decembrie:

 • Victoria & Abdul

10 decembrie:

 • Preso No. 1 – sezonul 1

12 decembrie:

 • Fără zgomot! (A Quiet Place)
 • Eva se mărită din nou (The Wilde Wedding)

15 decembrie:

 • Alice T.
 • Fără armă în linia întâi (Hacksaw Ridge)
 • Jenni Rivera: Până la capăt (Jenni Rivera: Mariposa de Barrio)

16 decembrie:

 • O aventură americană (An American Tail)
 • Odrasla lui tata (Billy Madison)
 • Născut pe 4 iulie (Born on the Fourth of July)
 • Charlie St. Cloud
 • Doom
 • Strălucirea eternă a minții neprihănite (Eternal Sunshine of the Spotless Mind)
 • Honey 2
 • Land of the Lost
 • Cursa de la miezul nopţii (Midnight Run)
 • Mr. Bean în vacanță (Mr Bean’s Holiday)
 • Inamicii publici (Public Enemies)
 • Scarface
 • Senna
 • Spartacus
 • Spioni de elită (Spy Game)
 • Caietul lui Henry (The Book of Henry)
 • Te mai măriți cu mine? (The Five-Year Engagement)
 • Inventarea minciunii (The Invention of Lying)
 • Şacalul (The Jackal)
 • Cealaltă moștenitoare Boleyn (The Other Boleyn Girl)
 • Turbo
 • Unchiul Buck (Uncle Buck)

19 decembrie:

 • Omul de zăpadă (The Snowman)

21 decembrie:

 • O terapie pentru viață (A Cure for Wellness)
 • Assassin’s Creed: Codul Asasinului (Assassin’s Creed)
 • Încăierare în sectorul 99 (Brawl in Cell Block 99)

27 decembrie:

 • Templierii (Knightfall) – sezonul 2

29 decembrie:

 • Tărâmuri (Realms)
 • Și fără sâni există Paradis (Sin senos sí hay paraíso) – sezonul 2
 • Trico Tri: Happy Halloween
 • This Is Personal

31 decembrie:

 • Ollie și Moon (The Ollie & Moon Show) – sezonul 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conţinut protejat!