Valentine’s Day: Cadouri romantice pentru îndrăgostiţi

Ziua Îndrăgostiţilor se apropie. Fă-i o surpriză persoanei iubite, oferindu-i un cadou deosebit. Iată câteva idei de cadouri romantice pentru îndrăgostiţi.

Dragostea o sărbătorim întregul an. Dar există o zi anume dedicată îndrăgostiţilor: 14 februarie, dacă sărbătoreşti Valentine’s Day (sărbătoare preluată din Vest) sau Dragobetele, în 24 februarie (sărbătoare autohtonă). În special dacă preferi sărbătoarea din 14 februarie, obiceiul este de a-i face cadouri romantice persoanei iubite.

În cazul în care nu ştii cum să îţi surprinzi iubitul sau iubita, îţi prezentăm câteva idei de cadouri. Indiferent dacă ai un buget restrâns sau dacă poţi cheltui mai mult, aici găseşti idei deosebite, trăsnite, dar mai ales romantice.

Cadouri romantice pentru îndrăgostiţi (Foto: Pixabay)

Cadouri romantice până la 50 RON

Set cadou: conuri parfumate „Dragoste” – 29 RON

Setul de conuri parfumate „Dragoste” conţine un suport din ceramică şi 40 de conuri parfumate cu aromă de fructe de pădure. Pe cutie scrie „Always and Forever”, un mesaj romantic pentru persoana iubită.

Ramă foto cu inimioară – 39 RON

O ramă foto rotundă, cu o inimioară în care se vede imaginea dorită de tine. Când comanzi rama, urci pe site o poză cu tine sau cu voi doi, iar aceasta va fi montată în ramă.

Pernă cu mesaj personalizat – 39,99 RON

Cadoul pentru persoana iubită este cu atât mai frumos dacă este personalizat. Am găsit pentru tine câteva modele de perne pentru îndrăgostiţi, pe care se poate imprima un mesaj personalizat:

Cadouri care costă între 50 RON şi 500 RON

Set de căni pentru îndrăgostiţi – începând cu 59 RON

Ce este mai frumos decât să vă beţi cafeaua împreună sau, dacă locuiţi separat, să vă gândiţi dimineaţa unul la celălalt? Un set de căni pentru cupluri este un cadou frumos pentru persoana iubită. Iată câteva modele:

  • Căni Be Mine cu model romantic: un bărbat şi o femeie care se sărută.
  • Căni I love You cu toartă în formă de inimă.
  • Cani Love You cu un băiat şi o fată care se sărută.
  • Căni Hubby & Wifey, pentru cupluri căsătorite. Cu inscripţii „Hubby” („huasband”, „soţ”) şi „Wifey” („wife”, „soţie”).

Lampă Luna – 59 RON

„Îţi dau şi luna de pe cer” devine realitate: oferă-i persoanei iubite lampa Luna, care creează o atmosferă romantică.

Set cadou aromaterapie „Dragoste” – 59 RON

Setul de aromaterapie „Dragoste” conţine o sticluţă cu ulei parfumat din fructe de pădure, un difuzor de aromă din ceramică şi două lumânări.

Pătură pentru picnic Luna – 89 RON

Cu pătura pentru picnic Luna, picnicul în doi devine şi mai romantic! E drept că frigul de afară nu te invită la o ieşire la iarbă verde în februarie, dar cadoul acesta îl veţi putea folosi împreună toată vara.

Set de coliere pentru cuplu „Half Heart” – 130 RON

Setul „Half Heart” este din oţel inoxidabil şi conţine două coliere cu pandative în formă de piese de puzzle. Când piesele se unesc, formează o inimă.

Abonament la sală – 110 RON

În special după Crăciun şi Revelion, simţim nevoia să devenim mai activi, să renunţăm la mâncărurile grase şi să dăm jos burtica acumulată în timpul iernii. Dar, să recunoaştem: ne cam lipseşte motivaţia. În schimb, mersul la sală face mai multă plăcere dacă avem alături persoana iubită. Un mod plăcut – şi mai ales benefic pentru sănătate – de a petrece timpul împreună.

(Înainte de a face abonament pentru amândoi, asigură-te că persoana iubită ar fi interesată să meargă la sală. Altfel, un astfel de cadou îi va transmite că s-a îngrăşat şi nu va fi apreciat.)

Parfum de marcă – de la 130 RON

Faci şi tu parte din grupul celor care, din lipsă de idei, dăruieşte mereu un spray sau un set de cosmetice (Nivea, Dove etc.)? Dacă ştii că iubitului sau iubitei îi plac parfumurile, dăruieşte-i mai bine un parfum de marcă. Este un produs de lux, care îi transmite persoanei iubite că valorează mult pentru tine.

Lenjerie sexy

Fă-ţi viaţa intimă şi mai interesantă! Dacă eşti femeie, surprinde-ţi iubitul îmbrăcându-te în lenjerie intimă sexy. Dacă eşti bărbat, i-ai putea oferi iubitei astfel de lenjerie, care o va face să se simtă specială.

Câteva sfaturi bine intenţionate, înainte de a oferi un astfel de cadou:

  • Probabil nu este un cadou potrivit dacă sunteţi doar de scurtă vreme împreună – şi mai ales dacă nu aţi trecut încă la pasul de a face dragoste. Persoana iubită s-ar putea simţi pusă sub presiune.
  • Oferă un astfel de cadou doar dacă ştii că persoana iubită este deschisă spre astfel de experienţe. Pentru o persoană pudică sau timidă, poate ar fi mai bine să cumperi altceva.
  • Dacă vrei să îi oferi unei femei cadoul acesta, asigură-te că îi cunoşti mărimea corectă! Dacă îi oferi lenjerie intimă prea mare sau prea mică, va avea impresia că ai o imagine greşită despre corpul ei (de exemplu că e „grasă”).

Ustensile pentru bucătărie

Eşti o persoană care gândeşte practic şi preferă să dăruiască ceva util? Şi ştii că iubitul sau iubita ar avea nevoie de ceva ustensile pentru bucătărie? Ei bine, nu îi poţi dărui pur şi simplu aşa ceva. În special dacă e femeie, cadoul tău transmite mesajul greşit că „locul femeii e la cratiţă”. Şi sigur nu vrei să îţi superi iubita taman de Ziua Îndrăgostiţilor.

Iată soluţia: ustensilele de bucătărie pot deveni un cadou romantic, dacă gătiţi împreună. Pe lângă aparatele, oalele etc. ce le dăruieşti, organizează o cină romantică de Valentine’s Day. Alege o reţetă, cumpără ingredientele necesare şi apoi gătiţi împreună pentru cina în doi. Şi, pentru ca seara să fie perfectă, spală tu vasele! 😀

Dragobete (24 februarie): Origini, semnificaţie, tradiţii, superstiţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conţinut protejat!