YouTube converter: Cum descarci clipurile ca muzică mp3

Pe YouTube, ai găsit un videoclip cu muzică bună și ai vrea să salvezi melodia ca mp3 pe computerul tău. Îți spunem cum faci acest lucru.

Muzica (și sunetele, dialogurile, etc.) din videoclipurile de pe YouTube o poți salva pe calculatorul tău. În acest sens, folosești un așa numit „YouTube converter”.

Astfel de programe găsești și online, dar îți recomandăm să nu le folosești: nu ai cum să verifici care pagini sunt legale și cu adevărat serioase. În cel mai rău caz, când descarci melodia, riști să îți infectezi computerul cu viruși.

YouTube converter – așa descarci muzică în format mp3

Programe pe care le poți folosi

Varianta mult mai sigură este să folosești un program pe care îl instalezi pe calculator și cu care descarci melodiile. Câteva exemple:

  • Free YouTube to MP3 Converter
  • MediaHuman YouTube to MP3 Converter (inclusiv pentru MacOS și Linux sau în versiune portabilă, care nu trebuie instalată)
  • Freemake YouTube to MP3 Boom Converter

YouTube converter – atenționări

Când folosești un astfel de program, te rugăm să fii atent(ă) la următoarele:

Copyright: Pentru muzica pe care o descarci, artistul, casa de discuri etc. deține drepturile de autor. În momentul de față, în multe țări te afli la limita legalității când descarci muzică de pe YouTube. În special dacă trăiești în diaspora, te rugăm să te interesezi dacă folosirea programului respectiv e permisă. În general, e legal să descarci piesele pentru tine, dar e ilegal să le transmiți mai departe, să le urci pe torente sau să le folosești în scop comercial.

Gratis, dar nu prea: Pentru majoritatea programelor de acest gen nu trebuie să plătești. Dar ele nu vin complet gratis. În multe cazuri, trebuie să îți faci un cont și „plătești” cu datele personale pe care le pui la dispoziția producătorilor (în general, adresa de e-mail). În alte cazuri, programele conțin multe reclame. Nu în ultimul rând: multe dintre ele au și o versiune fără reclame, cu mai multe opțiuni etc., dar care costă. Atenție mare, să nu activezi versiunea pe bani!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conţinut protejat!